Aware Coaching & Advies © 2011

Wat is coaching?

Hoe werkt het?

Coachen is een vak. De coach daagt de gecoachte uit tot reflectie op het denken, voelen en willen. Vanuit inzicht en bewustwording kan de gecoachte keuzes maken vanuit zichzelf voor zijn/haar toekomst.

Een coachtraject bestaat meestal uit zo'n 7 à 9 gesprekken.

In één op één gesprekken werk ik samen met jou aan de gestelde doelen. Ik stel vragen en dat wat ik zie, hoor en voel, geef ik je als een spiegel terug. Doorgaans zijn mijn waarnemingen raak. Zij zorgen ervoor dat je in beweging komt. Je krijgt zo zicht op (veelal onbewuste) denk- en gedragspatronen en je ontdekt jouw rol in de situatie of het probleem. Door het bewustzijn te vergroten en meer inzicht te verwerven, krijg je ruimte om te leren en om oude patronen te doorbreken. Inzichten worden omgezet in concrete stappen richting concrete resultaten.

Visie

Ieder mens is uniek en heeft potentieel.

Mijn visie is dat mensen van nature willen leren, groeien en ontwikkelen. Ik doe niets anders dan zorgen dat jouw kwaliteiten naar boven komen en optimaal benut kunnen worden.

Missie


Voldoening en effectiviteit

Met Aware Coaching & Advies wil ik mensen en organisaties ondersteunen bij het optimaal benutten en inzetten van kwaliteiten. De juiste mensen op de juiste plek. Leidinggevenden die voldoening halen uit hun werk. Medewerkers die zich gekend en gehoord voelen. Goede prestaties. Kwaliteit. Met elkaar worden de beste resultaten gehaald.

Wendy Zonneveld, Aware Coaching & Advies, Apollo 38 3769 TD Soesterberg,

06-19643566, voor contact, klik hier

 " Het was vaak erg confronterend om te ontdekken dat mijn eigen gedrag en mijn eigen drijfveren de problemen veroorzaken. Maar dat geeft tevens de kans om dingen te veranderen. Dit biedt perspectief voor de toekomst. Ik wil graag weer met plezier werken en ik kan daar wat aan doen."

Docent scholengemeenschap

lees meer referenties

'Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg' (Einstein)